Jeugd & Jongeren

jeugd op Schouwen-Duiveland

Het jongerenwerk van SMWO zet zich in voor jongeren van 10 tot 24 jaar op Schouwen-Duiveland die vragen en/of problemen hebben rondom school, werk, gezin en familie, vrije tijd etc. We kijken samen met jeugd en jongeren waar ze behoefte aan hebben.

Ouders, vrijwilligers en jongeren kunnen we ondersteunen bij (hulp)vragen en het organiseren en coördineren van activiteiten op het gebied van welzijn, zorg, cultuur en/of sport.

SMWO Jongerenwerk wil kennismaken met alle jongeren op Schouwen-Duiveland. Dit doen we door actief aanwezig te zijn in de leefwereld van jongeren. Heeft u ons al gezien op straat, school en jeugdcentra in onze blauwe jassen?

Volg ons op social media voor alle actuele informatie:

Voor vragen kunt u contact opnemen met de jongerenwerkers via jongerenwerksd@smwo.nl.

De website www.jeugdengezinschouwen-duiveland.nl biedt ouders en beroepskrachten praktische informatie en handige tips voor opvoeden en opgroeien. Daarnaast bevat deze website ook de contactgegevens van de Jeugdgezondheidszorg Schouwen-Duiveland. De website Jeugd en gezin Schouwen-Duiveland is een initiatief van de gemeente Schouwen-Duiveland in samenwerking met GGD-Zeeland en SMWO Schouwen-Duiveland.

Logo SMWO Schouwen-Duiveland

Je wordt doorgestuurd

Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina.