Ontmoeting & delen na verlies van een dierbare

blauwe vlinder als teken van rouw

INLOOPOCHTEND 

De inloop is voor iedereen die op zoek is naar een plaats waar het delen van het verdriet over het verlies van een dierbare mag. Het zijn gesprekken met een lach en een traan.

Als u in deze groep voor de eerste keer of ter kennismaking mee wilt doen, dan is het fijn als u zich van tevoren even aanmeldt bij Marianne Ketting.

De groep varieert in aantal en samenstelling en bestaat gemiddeld uit vier tot zes deelnemers en loopt het hele jaar door. Uw verlies mag recent zijn maar mag ook langere tijd geleden zijn. Uw behoefte aan het delen van uw verlies staat voorop. U hoeft niet deel te hebben genomen aan een rouwgroep.

Wilt u liever eerst een individuele gesprek dan kan dit ook.

Dit kan doormiddel van een huisbezoek of een afspraak op kantoor, maar kan ook met een wandeling. Er wordt in een aangepast en rustig tempo gewandeld. Het gaat dus niet om het tempo of afstand maar vooral het buiten in de natuur zijn. U bent altijd vrij om uw voorkeur aan te geven.  

Iedere tweede woensdagochtend van de maand is de inloopochtend van 10.00 tot 11.30 uur, waar mensen met een verlieservaring van dierbare terecht kunnen. We maken gebruik van de ruimte in het Odensehuis aan de Grevelingenstraat 2 in Zierikzee.

Als u het prettig vindt om bij een eerste bezoek iemand mee te nemen die het voor u wat gemakkelijker maakt om deze stap te nemen, dan is ook deze persoon van harte welkom. Niets moet en (bijna) alles kan! De koffie en thee zullen klaar staan!  

Aanmelden is in principe niet nodig maar is wel fijn. De deelname is gratis. Voor meer informatie m.ketting@smwo.nl of 06-578 122 64

Gespreksgroep rouwbeleving

Er start ook ieder jaar een gespreksgroep rouwbeleving waar U gedurende acht weken werkt in de groep met een programma aan uw rouw en verlies. Meer informatie hierover kunt u hier vinden.

 

Logo SMWO Schouwen-Duiveland

Je wordt doorgestuurd

Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina.