Over ons

locatie gemeentehuis Zierikzee
Terug

 

Wie zijn wij

SMWO Schouwen-Duiveland is een brede welzijnsorganisatie, die diensten aanbiedt op het gebied van welzijn, sport, maatschappelijk werk en cliëntondersteuning.

Waar staan wij voor

SMWO staat voor een inclusieve samenleving, waar iedereen mee kan doen. We gaan uit van de eigen kracht van mensen, we verbinden de kwetsbare en krachtige burgers met elkaar en gaan uit van het probleemoplossend vermogen van de burgers in wijken en dorpen. We zijn faciliterend, ondersteunend, verbindend en prikkelen om talenten aan te boren en sociale netwerken te bouwen. Door de unieke combinatie van welzijn en maatschappelijk werk kan SMWO zowel collectieve ondersteuning als individuele bieden.

Bekijk hiernaast onze bedrijfsfilm!

Wat doen wij

SMWO zet zich in voor een leefbaar Schouwen-Duiveland. We zetten ons in voor een samenleving waarin iedereen mee kan doen.

Hoe doen wij dat

SMWO realiseert dit op verschillende manieren. We ondersteunen bijvoorbeeld burgers die de leefbaarheid in hun wijk of dorp willen verbeteren, we organiseren activiteiten met en voor burgers van jong tot oud en we helpen mensen die tijdelijk een steuntje in de rug nodig hebben.

Onder de menuknop dienstverlening kunt u terugvinden wat wij allemaal doen.

Waarvoor kunt u bij ons terecht:

  • Als u actief wilt zijn in uw buurt of woonplaats;
  • Als u hulp of advies nodig heeft;
  • Als u iets wilt doen voor een ander;
  • Als u leuke en interessante activiteiten zoekt.
SMWO doet dit niet alleen

Op veel gebieden werkt SMWO samen met de inwoners. Daarnaast werken wij ook met organisaties op onder andere het gebied van wonen, onderwijs, gezondheidszorg, veiligheid, maatschappelijke dienstverlening en sport.

Heb je nog vragen? Neem contact met ons op!

Als er iets is waarover je meer informatie wilt of als je gewoon wat extra duidelijkheid nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Logo SMWO Schouwen-Duiveland

Je wordt doorgestuurd

Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina.