Kinderburgemeester

ambtsketen kinderburgemeester Schouwen-Duiveland

𝓔𝓿𝓮𝓷 𝓿𝓸𝓸𝓻𝓼𝓽𝓮𝓵𝓵𝓮𝓷:

Hallo allemaal,

Mijn naam is Mila Berrevoets en ik ben de nieuwe kinderburgemeester van Schouwen-Duiveland. Ik ben tien jaar oud en woon al mijn hele leven in Zierikzee. Ik woon samen met papa en mama en onze hond Reza. Ik zit op zwemles bij de Reddingsbrigade en op paardrijden. Op woensdagmiddag ga ik naar SMWO om leuke dingen te doen en te knutselen. Daarnaast zou ik graag op musicalles willen.

Het komende jaar ga ik werken aan mijn eigen bedachte plan: ik heb een plan bedacht om een knutselboek te maken waarin we kinderen ideeën geven om knutsels te maken van spullen die we anders weggooien. Op deze manier wil ik afval op straat en in de natuur verminderen. Zelf vind ik het leuk om te knutselen. Ik maak dingen zoals poppetjes, stickers, squeezies en bouwwerken. Knutselen hoeft niet heel moeilijk te zijn en dat wil ik laten zien in het knutselboek.

Ik kijk heel erg uit naar het komende jaar als kinderburgemeester, waarin ik bijvoorbeeld Sinterklaas mag ontvangen bij de aankomst in Zierikzee! Daarnaast hoop ik veel te leren en interessante mensen te ontmoeten.

Groetjes Mila

Logo SMWO Schouwen-Duiveland

Je wordt doorgestuurd

Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina.